PAASWEEKEND 29/03 - 01/04

Tonijn sashimi – in kruiden gepekelde zeebaars – limoen wasabi marshmallow – geïmpregneerde venkel – crème van misu – pittige crackers van sesamzaad.
***
Bouillon van ossenstaart met Madeira – fijne bouquet groetjes – kalfstong – truffel –  lente ui. (bij 6 gangen)
***
Pladijs filet – spinazie Hollandaise – gerookte IJsselmeerpaling – kruiden crunch. (bij 5 gangen)
*** 
Roleau van kwartel – mousseline van geroosterde bloemkool en amandel -granny’s Smith
– morilles jus.
***
Lamsrugfilet met peterselie en panko – lamscolier 24 uur gegaard in de oven,
gepofte knolselder – witte en groene asperges – Parmezaan aardappel – tijmsjus.
***
Parels van bittere chocolade mousse – wenerdeeg – sinaasappel ijs – vanille mascarpone.

4 gangen  69 €
5 gangen 79 €
6 gangen 89 €

All-in:
(met wijnen, water en koffie friandises)

4 gangen 110 €
5 gangen 125 €
6 gangen 140 €

Reserveer een tafel