We werken momenteel aan een volledig nieuwe website!

Bedankt voor het geduld. We gaan zeer binnenkort live. 

Vragen of reserveren?
info@restaurant-bienvenue.be of +32 (0)89 85 28 82

PAASMENU

Zondag 09/04 & Maandag 10/04

Lamellen van tonijn sashimi en met kruiden gepekelde zeebaars limoen wasabi marshmallow, geïmpregneerde komkommer, crème van misu en pitte crackers van sesamzaad

***

Heldere bouillon van ossenstaart geparfumeerd met Madeira, een ravioli van ossenstaart en kalfstong, truffel en fijngesneden lente ui.
(bij 6 gangen)

***

Zeetong zacht op de graat gegaard met spinazie Hollandaise en gerookte Ijsselmeerpaling (bij 5 gangen)

***

Roleau van kwartel, mousseline van geroosterde bloemkool en amandel, Granny’s Smith en morilles jus

***

Lamsrug met een korst van peterselie en panko, lamscolier 24 uur gegaard in de oven, gepofte knolselder, witte en groene asperges, pommes dauphin met Parmezaan en lamsjus

***

Feuilleté van gekarameliseerde bladerdeeg, bittere chocolademousse, gemarineerde mango parels, vanille mascarpone en breekchocolade.

4 gangen € 69
5 gangen € 79
6 gangen  €89

09/04 & 10/04 Paasmenu

Reserveer een tafel