PAASMENU
Zondag 09/04 & Maandag 10/04
Lamellen van tonijn sashimi en met kruiden gepekelde zeebaars limoen wasabi marshmallow, geïmpregneerde komkommer, crème van misu en pitte crackers van sesamzaad
***
Heldere bouillon van ossenstaart geparfumeerd met Madeira, een ravioli van ossenstaart en kalfstong, truffel en fijngesneden lente ui.
(bij 6 gangen)
***
Zeetong zacht op de graat gegaard met spinazie Hollandaise en gerookte Ijsselmeerpaling (bij 5 gangen)
***
Roleau van kwartel, mousseline van geroosterde bloemkool en amandel, Granny’s Smith en morilles jus
***
Lamsrug met een korst van peterselie en panko, lamscolier 24 uur gegaard in de oven, gepofte knolselder, witte en groene asperges, pommes dauphin met Parmezaan en lamsjus
***
Feuilleté van gekarameliseerde bladerdeeg, bittere chocolademousse, gemarineerde mango parels, vanille mascarpone en breekchocolade.
4 gangen € 69
5 gangen € 79
6 gangen €89