25 & 26 december
Beide dagen serveren wij ’s middags een 5 of 6 gangen kerstmenu en ’s avonds een 5 of 6 gangen menu. Wij kunnen uiteraard rekening houden met een eventuele aanpassing/allergie mocht u iets niet lusten. Ontvangst met de lunch tussen 12.00u en 12.30u en voor het diner tussen 18.30u en 19.00u
MENU:
Terrine van gekonfijte eendenbout, eendenlever en uitgebakken paddenstoeltjes,
zachte zuurkoolsalade in verse appel dressing en brioche brood.
***
Krachtige bouillon van tomaat en paprika, ravioli met kreeft en gamba,
crouton met soubise kerrie-uitjes en Flandrien grand cru kaas overbakken
(6 gangen).
***
IJsselmeer snoekbaars filet, gerookte paling, crème van wortel en pompoen,
Champagne botersaus met misu.
***
Roleau van kwartel en het boutje gestoofd in truffeljus,
geroosterde bloemkool met een vleugje koffie en cacao.
***
Hertenrugfilet gebakken in speculaaskruiden, sukade met lak van rode vijgen,
klassiek bereide rode kool, jonge spruitjes, aardappel soufflé met bieslook en sjalot,
saus van oude porto.
***
Parfait van honing en vanille met een vleugje Armagnac op chocolade bisquit,
compote van wilde bosbessen met sinaasappel zestes en steranijs.
PRIJZEN:
5 gangenmenu : € 85
6 gangenmenu : € 100
WIJNARRANGEMENT:
5 gangenmenu : € 50
6 gangenmenu : € 60
BIENVENUE VOOR THUIS
Zoals gebruikelijk kunt u bovenstaand kerstmenu ook dit jaar weer afhalen. Door deze catering service bespaart u veel tijd en moeite en zet u in een handomdraai een feestelijk menu op tafel. Het menu wordt verpakt geleverd in onze feestelijke Bienvenue voor thuis catering box met een zeer complete beschrijving van serveren en opwarmen zodat alles met het grootste gemak verloopt voor u. Dit menu kan worden afgehaald op 24 december tussen 15.00u-16.00u. Wanneer u gebruik wenst te maken van deze Q-linaire afhaalservice gelieve te reserveren voor 20 december. Wij vragen u allergieën bij reservering door te geven.
PRIJZEN:
4 gangenmenu : € 60
5 gangenmenu : € 70
6 gangenmenu : € 80