BIB Gourmand



Cocktail van zalmforel geserveerd als tartaar met limoen crème, zoetzuur
van komkommer, crunch van knoflookbrood en schuim van cocktailsaus.
of
Terrine van zacht gegaarde livar nek, compote van rode biet, gemarineerde
koolrabi en gel van rode ui.
***
Zacht gegaarde scholfilet, gerookte wilde spinazie,
grijze garnaaltjes en schaaldieren saus.
***

Rogvleugel in de boter gebakken, diverse bereidingen van pompoen,
komijn, appel en beurre blanc.
of
In ganzenvet gekonfijt gebakken eenden boutje, herfst groentjes,
oven aardappeltjes en rode wijnjus.

***
Parels van duindoornbes, bitter chocolade ijs, brownie,
crème van mascarpone met Cointreau en sinaasappel.
of
Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur.(Supplement € 7,50)

 

 


ChiefRecommended

Verwen Menu




Voorgerechten a la Carte




Hoofdgerechten a la Carte




Desserts a la Carte




Mousserende wijnen




Witte wijnen




Rode Wijn