BIB Gourmand



Ceviche van makreel, geimpregneerde radijs, pequillo peper, crackers van sesamzaad, avocado en miso.
of
Gepekelde filet puur met de hand gesneden, gepocheerd hoeve eitje,
salade van harricotverts, knoflook brood en crème van vadouvan.
***
Op de graat gegaarde sliptong, spinazie en schuim van aubergine en zwarte olijf,
krokant van aardappel en limoen.
***
Kabeljauw filet gebakken, knapperige groentjes, in olijfolie gekonfijte aardappeltjes en beurre blanc met citroengras.
of
Krokant gebakken eendenborst, zomerse groentes, geroosterde aardappeltjes
en rode wijn port jus.
***
Gezoete ricotta met basilicum, vers rood fruit, een vleugje balsamico, vanille ijs
en krokant van pistache.
of
Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur. (Supplement € 5,-)

 

 


ChiefRecommended

Verwen Menu




Voorgerechten a la Carte




Hoofdgerechten a la Carte




Desserts a la Carte




Mousserende wijnen




Witte wijnen




Rode Wijn