Cocktail van zalmforel geserveerd als tartaar met limoen crème, zoetzuur
van komkommer, crunch van knoflookbrood en schuim van cocktailsaus.
of
Terrine van zacht gegaarde livar nek, compote van rode biet, gemarineerde
koolrabi en gel van rode ui.
***
Zacht gegaarde scholfilet, gerookte wilde spinazie,
grijze garnaaltjes en schaaldieren saus.
***
Gebakken kabeljauw met stamppot van pompoen, aardappel, komijn, appel en beurre blanc.
of
In ganzenvet gekonfijt gebakken eenden boutje, herfst groentjes,
oven aardappeltjes en rode wijnjus.
***
Parels van duindoornbes, bitter chocolade ijs, brownie,
crème van mascarpone met Cointreau en sinaasappel.
of
Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur.
(Supplement € 7,50)
3 gangen voor, hoofd, dessert € 39,-
3 gangen voor, tussen, hoofd € 43,-
3 gangen tussen, hoofd, dessert € 43,-
4 gangen voor, tussen, hoofd, dessert € 51,-
Markt 20
3680 Maaseik
T: +32(0)89852882
Maak uw reservering
Tijdens Covid-19 reglementering zijn onze openingstijden aangepast voor enkel afhaal & bezorging.
★★ Menu’s & a la carte ★★
do t/m zo: 16.00 – 18.30 uur
Voor afwijkende afhaaltijden kunt u telefonisch contact +32 (0)89 852882 met ons opnemen.